Urządzenia i Akcesoria
Żelki cytrynowo-imbirowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 sztuk
Składniki
-
10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
200 g wody
-
25 g żelatyny w proszku
-
60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
100 g miodu, płynnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
0.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
51 kJ /
12 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Czekoladowa gąsienica
3 Std. 15 Min
Trufle nietoperze z dynią
2 Std. 30 Min
Owocowe lody na patyku
5 Std. 50 Min
Czekoladki z orzechami
1 Std. 30 Min
Brioszki prosiaczki
2 Std.
Żelki domowe
3 Std. 10 Min
Lizaki bezowe choinki
3 Std. 40 Min
Domek z piernika
5 Std. 30 Min
Żelki owocowe
25 Std. 10 Min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min
Napój cytrynowy na ciepło
10 Min